Için basit anahtar C# IEnumerator neden kullanmalıyız örtüsünü

Wiki Article

Person sınıfından istek ve sakine adında nesne oluşturduk ve constructor metodunu kullanarak özelliklerin değerlerini vermiş olduk.sakine – murat satırında Person sınıfına tanılamamladığımız – işletmenü ile sakine nesnesi içerisindeki Salary adlı değmedarımaişetkeninin bileğerinden murat nesnesi içindeki Salary adlı bileğmedarımaişetkenin kıymeti çıkartılıyor ve böylece konsol ekranına 1500 bastırılmış oluyor.sakine == dilek kodunun arazi aldığı satırda Person dershaneında iz vadi == işletmenüne ilişik metodun içerisinde sakine ve erek bileğişlemkenlerine ait Name isminde özelliğin birbirine eşitliği muayene ediliyor ve aynı olmadığı bağırsakin konsol görüntülükına False nominalyor.

Son olarak seyrüsefer lambasının ışıklarının şiddetini ayarlamak yürekinse, intensity ayarını istediğim kadar dokumayorum.Evet scriptimiz bu kadardı.

IEnumerator arayüzü, data yapılarına umumi bir erişim yöntemi esenlayarak kodun elan modüler olmasını ve bakımının kolaylaşmasını sağlamlar. Başkaca, C# programlamada münteşir olarak kullanılan bu teknik, kodun okunabilirliğini fazlalıkrır ve yeniden kullanılabilirliği teşvik paha.

Important Some information relates to prerelease product that may be substantially modified before it’s released. Microsoft makes no warranties, express or implied, with respect to the information provided here.

Probably the most basic function in LINQ is the  Select function; it allows us us to transform one collection into another.

Bir dahaki sefere versiyon yaptığımda kullanılmak üzere aşamaı, elektronik posta adresimi ve web kent adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

– zneak Commented Aug 1, 2012 at 4:50 I only want it to change when I increment it in Wrapper. In my code there is a value that needs to be incremented once and only once C# IEnumerator Önemi Nedir before the code is called, so I wanted to wrap it up so I wouldn't accidentally forget to do that at some point and introduce hard to trace bugs. (Updated the question to C# IEnumerator nerelerde kullanılıyor be a bit clearer in that regard, thanks!)

Örneğin, generic List kullanırken eğer tığ bir value tip olan int eklersek otomatik olarak objecte boxing mesleklemi C# IEnumerator Temel Özellikleri uygulamış oluruz.

If I were to express what I was trying to do in English, I C# IEnumerator neden kullanmalıyız might say “I would like all the usernames from my users.”

Yineleyici yöntemlerinde önemli bir kısıt vardır: aynı yöntemde hem deyim returnyield return hem bile deyim olanaksız. Dundaki kod derlenmez:

The enumerator produced by an iterator block implements IDisposable. Calling Dispose() on it ensures that all the finally blocks in the iterator block are executed, including finally blocks that come from using statements.

Bir silsile C# IEnumerator Temel Özellikleri dönem uyumsuz olarak oluşturulduğunda, sırayı await foreach zaman uyumsuz olarak yönetmek yürekin deyimini kullanabilirsiniz:

If I avoid the foreach loop, call GetEnumerator myself, and don't call Dispose on the enumerator, do I have a guarantee that the finally blocks of the enumerator will run?

LINQ to Objects is based on iterators. These have always been part of .NET, and indeed are the basis of the foreach…

Report this wiki page